دپارتمان فناوری، به عنوان اولین واحد و هسته اصلی هلدینگ شارینت در تیر ماه سال 1390 با عنوان شرکت زمین پردازش پارسیس و با نام اختصاری ژئوپارس پایه گذاری و تاسیس گردید. ژئوپارس در ابتدا فعالیت خود را در حوزه ­های مختلف علوم ژئوماتیک شامل نقشه برداری، سیستم­ های اطلاعات مکانی (GIS) و ... آغاز نمود و سپس جهت توسعه اقدامات و پیاده سازی ایده های جدید، حوزه فناوری اطلاعات (IT) را نیز به مجموعه فعالیت­ هایش اضافه کرد. با هدف پایدار سازی ایده ها و فعالیت در اکوسیستم فناوری با پذیرش ایده اصلی در مرکز رشد IT و تلاش در جهت توسعه این فرآیند، شرکت در پارک علم و فناوری شهر یزد استقرار یافت. کسب اولین مجوز فناوری استان یزد در حوزه SDI (مدیریت زیرساخت­ های اطلاعات مکانی) و دانش بنیان شدن شرکت در این زمینه، تجلی و نمود بخشی از توانایی های فنی و تخصصی بالای ژئوپارس در خلق دانش و تکنولوژی های نوین بوده است. با مجموعه اقدامات موثر و تعاملات سازنده با نهادها، ادارات و سازمان­ های مختلف استانی و کشوری، پروژه ها و تفاهم نامه های متعددی در این حوزه به انجام رسیده و با هدف نهادینه سازی این بستر جهت توسعه پایدار ملی، همکاری با دانشگاه یزد و پروژه ملی جستجوگر پارسی جو فصل جدیدی را برای ژئوپارس ایجاد نمود تا با استفاده از ظرفیت­ های موجود و دانش و تجربه بالای شرکت، اولین سرویس نقشه بومی ایران متولد شود و پازل توسعه زیست بوم سیستم ­های اطلاعات مکانی که از اهداف ژئوپارس بود تحقق یابد؛ و اینک ژئوپارس با تغییر ماهیت ولی با حفظ ساختار در دپارتمان فناوری شارینت به راه خود ادامه می دهد...

دپارتمان فناوری شارینت

سرویس نقشه پارسی جو، به عنوان یکی از پروژه های ملی دپارتمان فناوری، اولین و تخصصی ترین سرویس نقشه بومی کشور ایران در این مقیاس می باشد که توسط محققین و متخصصین این مجموعه با تکیه بر تجربه و تخصص اعضا و انجام سالها تحقیق و پژوهش، طراحی، تولید و پیاده سازی شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است. مهمترین ویژگی این سرویس، بومی و دانش محور بودن آن و نمادی از تبلور علوم مختلف در حوزه ­های گوناگون فنی و مهندسی می باشد که تلفیق و ترکیب دانش در یک کار گروهی تخصصی بین مهندسین کامپیوتر (نرم افزار و سخت افزار)، علوم ژئوماتیک (شامل سیستمهای اطلاعات مکانی (GIS) ، سنجش از دور (RS) ، نقشه برداری، فتوگرامتری...) و فناوری اطلاعات (IT) را به منصه ظهور رسانیده است. نقشه پارسی جو به عنوان یک اثر و میراث ماندگار ملی، پتانسیل بسط و توسعه به عنوان بستر و زیرساخت استاندارد کشوری را داراست . . .

نسخه ارائه شده با توجه به قابلیت ثبت، ترسیم و ویرایش اطلاعات توسط کاربران، لحظه به لحظه در حال به روز رسانی و تکمیل اطلاعات و داده ها بوده و نقشه ای پویا و زنده محسوب می گردد. در حال حاضر بیش از 540 لایه مختلف اطلاعاتی و ساختار اکثر شهرهای ایران بر روی سرویس بارگذاری شده و به تدریج سایر شهرها و روستاهای کشور و انواع لایه های متنوع اطلاعات مکانی دیگر جهت تکمیل این نقشه ملی بر روی وب منتشر می گردد. انواع خدمات کاربردی و سرویس ­های متنوع مکان محور شامل سرویس ویژه سفر، ارائه API، مسیریابی، برچسب گذاری روی نقشه، ثبت مکان، ترسیم نقشه جدید، ویرایش اطلاعات موجود، تکمیل اطلاعات توصیفی عارضه ها با متن و عکس، چاپ نقشه، اندازه گیری طول و مساحت و ... بر روی نقشه بومی پارسی جو در دسترس می باشد. جهت مشاهده راهنمای نقشه و استفاده از انواع قابلیت های آن می توانید اینجا را مطالعه نمائید.

نقشه پارسی جو در سایت های ایرانی

سامانه جامع مدیریت اطلاعات مکانی پارسی‌جو با محوریت GIS‌ و مبتنی بر SDI‌، ساختار توانمندی است که با رویکرد ارائه انواع خدمات متنوع مکان محور به‌ صورت آنلاین و آفلاین یا به عبارت دیگر تحت شبکه‌های اینترنت و اینترانت (Local امکان مدیریت زیرساخت‌های اطلاعات مکانی و برنامه‌ریزی‌های بهینه با استفاده از تجزیه و تحلیل، پردازش و تفسیر داده‌ها را فراهم آورده است. قابلیت‌های متعدد این سیستم، در کنار سرعت عمل و سهولت انجام عملیات مختلف، مدیران، کارشناسان و برنامه‌ریزان را برای اتخاذ تصمیمات صحیح، تدوین راهکارهای مناسب و صرفه‌جویی در زمان و هزینه یاری می‌کند.

برخی از مشتریان سامانه جامع مدیریت اطلاعات مکانی

یک سیستم اطلاعات مکانی (GIS) به طور کلی قابلیت جمع آوری، ذخیره سازی، تجزیه و تحلیل و نمایش داده های مکان مرجع را به صورت لایه های مختلف دارا بوده و این داده های مکانی را به جداول مربوط به اطلاعات توصیفی آنها متصل می نماید تا از این طریق بتواند کاربران را در مدیریت داده ها، حل مشکلات پیچیده و تصمیم گیری های گوناگون یاری رساند. پلتفرم Web GIS پارسی جو با هدف تسهیل دسترسی همگانی به اطلاعات مفید و قابل استفاده بر روی نقشه، امکان مدیریت و نمایش این سیستم را بر روی وب فراهم نموده و با قصد یکپارچه سازی اطلاعات و ایجاد پایگاه داده های مکانی برای نهادها، ارگان ها، سازمان ها، شرکت ها و کلیه افراد حقوقی و حقیقی خدمات و راهکارهای متناسب با نیاز آنها ارائه می نماید.

شبکه اجتماعی مکان محور

بـاپـیـنـا، با هدف ارائه نقشه های موضوعی و تخصصی در زمینه های مختلف و حوزه های گوناگون و طراحی و ایجاد یک بستر قوی و زیرساخت جامع جهت ارائه سامانه و پایگاه مرجع اطلاعات مکانی و دائره المعارفی مکان محور در گستره جغرافیایی ایران و جهان در حال طراحی و پیاده سازی می باشد و به عنوان یک پروژه استارتاپی قابلیت پذیرش انواع ایده های مختلف وابسته به مکان را داراست که از جمله می توان به شبکه اجتماعی اشاره نمود که با قدرت گیری بر بستر این پلتفرم و استفاده از امکانات و تجهیزات فوق العاده آن در آینده رونمایی خواهد شد.

واحد تحقیق و توسعه (R & D)

پایش و پژوهش در حوزه های تجارت الکترونیک، فناوری اطلاعات و گردشگری و بسط و تعمیم آن به دپارتمان های مربوطه از اهم وظایف این بخش می باشد. همچنین حمایت از استارتاپ ها و ایده های خلاقانه و نوآور در دستور کار واحد تحقیق و توسعه دپارتمان فناوری شارینت است تا با بهره گیری از تجارب و دانش متخصصین مجموعه و جذب سرمایه های خطر پذیر، پروژه های متنوع و گسترده ای را اجرایی نماید. بدین منظور این واحد از کلیه علاقه مندان دعوت می نماید تا در صورت تمایل و داشتن ایده ای ناب و تیمی متخصص در حوزه های مختلف و به خصوص در بحث تجارت و فین تک، فناوری و گردشگری با ارسال درخواست و ارتباط با گروه شارینت، فرصت آغاز یک نشست و جلسه صمیمانه را فراهم آورند تا همکاری های افتخار آمیزی را شاهد باشیم.

چرا موتور جستجوی بومی                 ؟

 درباره جستجوگر ایرانی بیشتر بدانیم . . .

نقشه تاریخ جهان !

نقشه جغرافیای سیاسی ایران از دوران هخامنشیان تا امروز

رسانه دپارتمان فناوری